fbpx

Ons Verhaal

Wie zijn wij?

Roasthouse is net zoals bij de meeste in deze branche ontstaan uit een passie voor koffie. Deze passie heeft samen met een kritische kijk op de branche na enige tijd ook een verkoop van koffie teweeg gebracht. Door gedreven en zorgvuldig de beste blends samen te laten stellen door echte kenners laten we steeds meer mensen genieten van onze heerlijke koffie. De feedback die we krijgen is erg positief, waardoor we enorm veel voldoening uit ons werk én onze passie halen.

Onze visie

Bij Roasthouse worden alleen de beste koffiebonen geselecteerd. Door onze aangename handelswijze kunt u dankbaar gebruik maken van de versheid, beschikbaarheid én kwaliteit van onze koffie. Wij  bieden u de mogelijkheid de koffie in losse zakken te bestellen, of uw koffie bevoorrading door ons te laten verzorgen. Doordat wij direct uit de branderij leveren, heeft u op elk gewenst moment de lekkerste en meest verse koffie in huis. Deze kwaliteit combineren wij met eerlijke prijzen, waardoor de koffie voor iedereen toegankelijk is. Zo creëren wij voor u de beste ervaring.

Kwaliteit

Onze bonen worden onder de 'specialty' noemer geschaard, wat de hoogste kwaliteitsnorm vertegenwoordigd. Daarnaast staan duurzaamheid en transparantie bij Roasthouse hoog in het vaandel. In de gehele koffieketen is veel te doen rondom maatschappelijke waarde. Wij streven naar een lage ecologische voetdruk, inclusief eerlijke prijzen voor onze boeren. Als laatste is bij ons de vaak geclaimde 100% versheidsgarantie vanzelfsprekend. De bonen worden ambachtelijk en vers gebrand, vaak nog op de dag van bestelling. Hierdoor arriveert de koffie nooit langer dan drie dagen na branding bij u thuis!