Kwaliteit & Versheid

Onze bonen worden onder de 'specialty' noemer geschaard, wat de hoogste kwaliteitsnorm vertegenwoordigd. Daarnaast staan duurzaamheid en transparantie bij Roasthouse hoog in het vaandel. In de gehele koffieketen is veel te doen rondom maatschappelijke waarde. Wij streven naar een lage ecologische voetdruk, inclusief eerlijke prijzen voor onze boeren. Als laatste is bij ons de vaak geclaimde 100% versheidsgarantie vanzelfsprekend. De bonen worden ambachtelijk en vers gebrand, vaak nog op de dag van bestelling. Hierdoor arriveert de koffie nooit langer dan drie dagen na branding bij u thuis! Bekijk hieronder de kenmerken en smaakprofielen per blend. 

Maak eenvoudig kennis met onze selectie verse premium koffie! Met ons koffie proefpakket helpen wij jou op de beste en voor jou makkelijkste manier een keuze te maken uit ons assortiment. Dit proefpakket koffie bestaat uit ons assortiment van 6 smaken, samengevoegd in een pakket met zakken van 250 gram. Eenvoudig te bestellen en snel bij jou thuis bezorgd!

Lees op onze facebook pagina waarom je juist voor deze koffie moet kiezen! Omdat wij streven naar eenvoud en klantgemak vind je hier onder de verschillende smaakprofielen van ons proefpakket, zodat jij goed geïnformeerd de beste keuze kunt maken:

Sterkte: 9/10
Kenmerken: Pittig, krachtig, licht bitter, nootachtig
Herkomst: Vietnam Robusta, Peru, Colombia, Brazilië

Sterkte: 8/10
Kenmerken: Pittig, krachtig, licht bitter, romig, chocolade/ nootachtig
Herkomst: Vietnam Robusta, Brazilië, Costa Rica, Nicaragua

Sterkte: 7/10
Kenmerken: Stevig, romig, zoet
Herkomst: India Robusta, Brazilië, Nicaragua

Sterkte: 8/10
Kenmerken: Stevig, krachtig, romig, zoet, karakteristiek
Herkomst: India Robusta, Brazilië, Nicaragua

Sterkte: 8/10
Kenmerken: Stevig, krachtig, vol, romig, chocoladeachtig
Herkomst: India Robusta, Peru, Brazilië, Costa Rica

Sterkte: 8/10
Kenmerken: Stevig, romig, gebalanceerd, verfijnd, vol, chocoladeachtig
Herkomst: Brazilië, Guatemala, Colombi
Terug naar blog